Het Goede Doel

Fietsen is fantastisch, maar niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Zeker niet voor mensen met een energiestofwisseling ziekte en in het bijzonder voor kinderen die het treft!

Doodmoe geboren en nog geen medicijn!
Stel je voor: Je gaat de beroemde bergen uit de Giro Italia, de  Gavia, Mortirolo en Stelvio in de Italiaanse alpen beklimmen (op je fiets, of wandelend dan wel hardlopend), drie dagen achter elkaar. Denk je dat je daar moe van wordt? De vraag stellen is ook het antwoord geven, maar dat is precies wat patiënten die aan een energiestofwisseling ziekte iedere dag meemaken.

Er is echter nog geen medicijn om de patiëntjes te ondersteunen, maar er wordt wel zeer gedegen onderzoek naar gedaan en een doorbraak is niet zo heel ver meer weg. Om dat onderzoek mogelijk te maken zamelt Team Forza4Torre zoveel mogelijk geld in om mee te doen aan het evenement Forza4Energy4All en zo heel veel geld op te halen voor verder onderzoek naar deze afschuwelijke ziekte op weg naar genezing!
Van het inschrijfgeld van iedere deelnemer aan de Kennemer Classic komt twee euro ten goede aan de Team Forza4Torre in Uitgeest en zo indirect ten bate van het onderzoek naar energiestofwisseling ziekte. Maar je kunt meer doen! Bij de inschrijving kun je een extra donatie doen, of zelf een sponsoractie opzetten en de opbrengst bij de start van de Kennemer Classic aanbieden. Of via de voorinschrijving pagina een extra product bestellen in de vorm van een donatie.

Kennemer Classic is een fietstocht van de organisatie Stichting Fortza Velo die voorheen ook al hun Rondje Stelling ten bate van goede doelen heeft georganiseerd.

De opbrengst van enkele duizenden euro’s bij de diverse Rondjes Stelling  hebben goed bijgedragen aan de realisatie of ondersteuning van diverse goede doelen door de jaren heen.
Het zou fantastisch zijn als de Kennemer Classic daar ook bescheiden steentje aan gaat bijdragen en met uw hulp en donaties gaat dat lukken.